Historiek

/Historiek
Historiek2019-03-02T12:24:00+01:00

oktober 2015

Gerenommeerd team

Samen met de internationale faam groeit Dental Team. Naast de zaakvoerders bestaat het team vandaag uit vier tandtechnici die zich fulltime toeleggen op kwaliteitsvolle esthetische realisaties.

november 1993

Oprichting Dental Team bvba

Dental Labo Rutten omgevormd tot een vennootschap en heet sindsdien Dental Team bvba.

augustus 1990

Newcomer winnaar Das Dental Labor

In 1990 wonnen de broers Rutten de ‘Newcomer’-wedstrijd, georganiseerd door het gerenommeerde vaktijdschrift Das Dental Labor. Het was de eerste officiële bekroning voor hun harde werk en continue specialisatie in porseleintechniek. De titel ‘Newcomer 1990’ opende de deur naar internationale erkenning. Vandaag zijn zowel Luc als Patrick Rutten veelgevraagde sprekers op conferenties wereldwijd.

oktober 1988

Klaus Müterthies

Eind jaren tachtig kwamen Luc en Patrick Rutten in aanraking met de prachtige porseleintechniek van de Duitse expert Klaus Müterthies, bij wie ze op cursus gingen. De eerste van een reeks cursussen en workshops bij autoriteiten in het vakgebied.

maart 1985

Oprichting Dental Labo Rutten

De broers Luc en Patrick Rutten richtten Dental Team op in 1985, toen nog onder de naam Dental Labo Rutten.

september 1979

Specialisatie

Luc en Patrick Rutten startten een vijfjarige specialisatieperiode in porselein- en freestechniek in het Dental Labor Albert-Günther Cremer en meerdere Duitse tandartspraktijken.